Özel Çocuklar İçin Ortak Adım, Her Çocuk Bir Gelecek

Takeda, Topluma Katkı Yapmaya Devam Ediyor

244 yıllık geçmişiyle Takeda, faaliyetlerinde insanı merkeze alarak çeşitlilik ve kapsayıcılığı ön planda tutuyor. Takeda Türkiye, sosyal sürdürülebilirlik kapsamında fırsat eşitliğine odaklanarak toplumun ihtiyaçlarına uzun vadeli katkılar sağlamayı hedefliyor. Gönüllü ekibi, Tohum Otizm Vakfı ile iş birliği yaparak özel çocuklarla buluştu.

Takeda Türkiye’nin gönüllü ekibi, Ankara, İstanbul, İzmir ve Gaziantep’teki özel eğitim sınıflarında çocuklarla buluşarak onların sosyal gelişimlerini desteklemeye yönelik aktiviteler gerçekleştirdi. Bu etkinliklerde çocukların sosyal gelişimine katkı sağlanırken, aynı zamanda bayram havası oluşturuldu.

Takeda Türkiye Genel Müdürü Nura Aykanat’a Göre

“Takeda olarak sürdürülebilirlik yaklaşımımızla toplumun ihtiyaçlarına kalıcı çözümler sunmayı ve sosyal alanda değer yaratan projelere öncelik vermeyi önemsiyoruz.”

“Her çocuğun potansiyelini ortaya çıkarmak için fırsat eşitliğinin sağlanmasının önemine inanıyor ve Tohum Otizm Vakfı’na teşekkür ediyoruz.”

“Her Sınıf Bir Tohum” Projesi

Tohum Otizm Vakfı’nın “Her Sınıf Bir Tohum” projesine destek veren Takeda Türkiye, Sarıyer Uğur Erkey İlkokulu’ndaki özel gereksinimli çocukların eğitimine destek oldu. Ayrıca, vakıf sınıf öğretmenlerine ve okul personeline eğitimler verildi ve yaklaşık 250 kişiye ulaşıldı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Related Posts

Bakan Tekin, öğrencilerle bisiklet etkinliğinde buluştu

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, İstanbul programı kapsamında Atatürk İlkokulunu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi. Bakan Tekin, okulda öğrencilere yönelik çeşitli eğitim etkinliklerine katıldı ve öğretmenlerle sohbet etti.

32. Dönem POMEM sözlü mülakat ne zaman? POMEM sözlü mülakat tarihi açıklandı mı?

32. Dönem POMEM sözlü mülakat tarihleri Polis Akademisi Başkanlığı e-Devlet ekranı üzerinden yayınlanacak. Polis Meslek Eğitim Merkezlerine lisans mezunu (8.160) erkek ile (1.440) kadın ve önlisans mezunu (2.040) erkek ile (360) kadın olmak üzere toplam (12.000) öğrenci alımı için yapılan başvurularla adaylar POMEM mülakat ve fiziki parkur sınavlarına katılmaya hak kazandı. Söz konusu sınavlarda başarılı olanlar, Polis Akademisi Başkanlığınca ilan edilecek. Değerlendirmede adayın; bilgi düzeyi, özgüveni, ifade etme yeteneği gibi olmak üzere beş ayrı kritere göre ve her bir kriter yirmi puan olmak üzere toplam yüz tam puan üzerinden yapılacak. Peki, 32. Dönem POMEM mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? POMEM mülakat ve fiziki parkur sınav sonuçları açıklandı mı? İşte, o konu hakkında ayrıntılı bilgiler.

Derslerdeki başarısızlık ‘istismarı’ haber veriyor olabilir

Yapılan araştırmalar, öğrencilerin derslerdeki başarısızlığının istismar edilmeleriyle bağlantılı olabileceğini, öğretmenlerin de istismar ve ihmal konusunda risk altında olan çocukları tespit edebilmek için eğitime ihtiyaç duyduğunu gösteriyor. İstanbul Kültür Üniversitesi Ceza Hukuku Uygulama ve Araştırma Merkezi (CEHAMER) Kriminoloji ve Şiddeti Önleme Bölüm Başkanı Doç. Dr. Münevver Mertoğlu, çocuk istismarının belirlenmesinde öğretmenlerin kilit rol oynadığını belirterek düşük akademik başarının bu konuda önemli göstergelerden biri olduğuna dikkat çekti.

Baba Sahne’den yeni oyun: Nokta

Baba Sahne’den yeni oyun: Nokta

HMGS sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı sonuçları nereden, nasıl öğrenilir?

HMGS sonuçları için adayların bekleyişi sürüyor. Adalet Bakanlığı Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı, 27 Nisan’da gerçekleştirildi. 17 il ve 18 sınav merkezinde düzenlenen sınavda adaylara 120 sorudan oluşan test yöneltildi ve 155 dakika cevaplama süresi tanındı. Değerlendirme işlemlerinin tamamlanmasının ardından HMGS sonuçları erişime açılacak. ÖSYM sınav sonuç tarihini de paylaştı. Peki HMGS sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı sonuçları nereden, nasıl öğrenilir? İşte ayrıntılar…

MEB AGS BAŞVURU EKRANI 2025 || Akademi Giriş Sınavı başvurusu ne zamana kadar, nereden yapılır? MEB AGS sınav ücreti ne kadar, kimler sınava girebilir? ÖSYM kılavuzu yayınlandı!

MEB AGS başvuru kılavuzu yayınlandı ve ÖSYM başvuru ekranı erişime açıldı. Akademi Giriş Sınavı başvuruları, ÖSYM kılavuzu ve takvimi doğrultusunda gerçekleştirilecek. Millî Eğitim Bakanlığı Akademi Giriş Sınavı (MEB-AGS), Akademi Giriş Sınavı (AGS) ile Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) olmak üzere iki oturumda düzenlenecek. Sınava, ilgili mevzuat kapsamında Millî Eğitim Akademisine giriş için 7528 sayılı Öğretmenlik Mesleği Kanunu’nda belirtilen koşullara sahip olan adaylar başvuru işlemlerini gerçekleştirebilecek. ÖSYM AGS başvuru kılavuzunda sınav ücreti ve başvuru bilgileri de yer aldı. Peki Akademi Giriş Sınavı başvurusu nasıl, nereden yapılır? MEB AGS sınav ücreti ne kadar? İşte MEB AGS başvuru ekranı ve ÖSYM kılavuzu…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir